loading...
گالری برتر
کپی مطالب
کپی مطالب این سایت به دلیل نا رضایتی مدیر و نویسندگان از نظر شرعی حرام می باشد. اما در صورت برداشت و کپی مطالب با ذکر منبع یعنی(galerybartar.rozblog.com گالری برتر ایرانیان) کاملا حلال بوده و تمامی مسئولین راضی هستند
amirkia.kiyani بازدید : 57 چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393 نظرات (0)

 


۱-امروزه سن درختان را به این صورت اندازه میگیرند که ابتدا سوراخی به قطر یک میخ معمولی در آن ایجاد می کنند که تا وسط درخت ادامه دارد سپس مایعی شفاف اسم مایع را می توانید از مهندسین کشاورزی بپرسید چون چند نوع است درون آن تزریق می کنند که این مایع بعد از مدتی خشک و سفت شده و آن را از درخت بیرون میکشند لایه های روشن و تیره بر روی آن اثر خود را گذاشته آنها را میشمارند مثل برش درخت و دیدن لایه ها بدینوسیله سن درخت اندازه گیری می شود
 ۲ - با اندازه گیری محیط بدنه درخت. دور بدنه را محاسبه و شعاع آن را بدست می آورند و با توجه به ثابت بودن رشد سالیانه حدود سن درخت را حدث می زنند.

۳-روش تعیین سن درختان:یكی از روشها روشی به نام سونداژ می باشدكه دراین روش حفره ای در تنه درختایجاد شده ویك قطعه از آن را برداشته وحلقه های آنرا می شماریم .

۴-روش دیگر محاسبه قطر ،طول وارتفاع وتعداد شاخه های جانبی می باشد.

ب)غیر زنده

۵-شمردن حلقه های تیره و روشن  درخت  پس از بریدن تنه اصلی

amirkia.kiyani بازدید : 36 چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393 نظرات (0)

عکاسی ماکرو یا بزرگ‌نمایی بهترین شیوه و تکنیک برای عکسبرداری از سوژه‌های بسیار کوچک است. این شیوه ماکروگرافی (Macrography) نیز نامیده می‌شود. عکاسی ماکرو در اصل نوعی عکاسی از نمای نزدیک است. یک تصویر ماکرو تصویری است که اندازه سوژه در آن روی نگاتیو یا گیرنده تصویر (Image Sensor) به اندازه معمول آن در طبیعت یا بزرگ‌تر از آن باشد. برای انجام عکسبرداری به شیوه ماکرو نیازمند تجهیزات خاص و ویژه‌ای هستیم که از آن جمله می‌توان به لنزهای مخصوص اشاره کرد.

 

لنزهای مناسب برای عکاسی ماکرو معمولا به صورتی خاص طراحی شده‌اند تا بدون هیچ مشکلی و تا حدامکان به سوژه نزدیک شده و در عین حال تغییری نیز در شکل تصویر ایجاد نکنند. این روزها دوربین‌های عکاسی بویژه انواع دیجیتالی خود از گزینه‌هایی مرتبط با عکاسی ماکرو بهره می‌برند که کار را بسیار ساده‌تر کرده و در عین حال چیزی از زیبای و قدرت اعجاز این شیوه عکاسی نکاسته است.

 

عکاسی ماکرو دیدی تازه به جهان پیرامون ماست و آن چیزهایی را که تاکنون از دید بشر پنهان مانده به شکلی واضح‌تر عیان کرده نشان می‌دهد. این فناوری اعجاب برانگیز بوده و همان چیزی است که هر عکاسی می‌بایست امتحان کند. بدین صورت یک عکاس حرفه‌ای که هنوز این وادی را نیازموده ناگهان خود را در جهانی مملو از شگفتی خواهد یافت که قطعا تا مدتی او را تحت تاثیر قرار داده و مسحور می‌نماید.

 

در ادامه این مطلب تعدادی عکس دیدنی که بااین شیوه تهیه شده‌اند را برای شما عزیزان آماده کردیم که قطعا الهام بخش شما بوده و تشویق‌تان خواهد کرد که خود نیز دست به کار شده و عکاسی بزرگ‌نمایی را حتی برای یک بار هم که شده امتحان کنید. صرفنظر از اینکه موضوع عکاسی شما گلبرگ‌های گل باشد یا دنیای حشرات، مسئله در این نکته خلاصه می‌شود که هر چیزی اکنون ارزش نگاهی از نمای نزدیک را خواهد داشت. از مشاهده تصاویر لذت برده و فراموش نکنید نظرات و دیدگاه‌های‌تان را با ما هم در میان بگذارید.

 

www.ROZANEHONLINE.com

 

www.ROZANEHONLINE.com

 

amirkia.kiyani بازدید : 47 سه شنبه 23 اردیبهشت 1393 نظرات (0)

 

خبرآنلاین: «ایپو» حیوان بسیار نادری است که از یک پدر «گور خر» (zebra) و مادر «خر» (donkey) به دنیا آمده است.

 به نقل از دیلی میل، همان طوری که در تصاویر می بینید، ایپو هم شبیه گورخر است و هم شبیه خر که به گفته سرنا آگلیه تی تنها حیوان از این دست در ایتالیا به شمار می رود.

 حیوانات نادر دیگری نیز در این رسته جای می گیرند از جمله زورس Zorse که ترکیبی از گور خر نر با اسب ماده است که در نوع خود بی نظیر است.
amirkia.kiyani بازدید : 43 پنجشنبه 16 آبان 1392 نظرات (0)

سطوح مختلف طبقه‌بندی علمی.

برای اینکه کار بررسی جانداران، اعم از جانوران و گیاهان، ساده تر شود، آنها را رده‌بندی یا طبقه‌بندی می‌کنند. در طبقه‌بندی زیست‌شناختی یا طبقه‌بندی علمی در زیست‌شناسی به بیانی دیگر، طبقه‌بندی علمی جانداران، هر جانداری در جایگاه ویژه‌ای از نظر دسته‌بندی قرار می‌گیرد. به هر سطح از دسته‌بندی، یک آرایه (Taxon) گفته می‌شود. طبقه‌بندی علمی جانداران در واقع زیرمجموعه‌ای از دانش آرایه‌شناسی زیستی یا آرایه‌شناسی (تاکسنومی) آلفا (Alpha Taxonomy) است.

«طبقه‌بندی علمی جانداران» شکلی از آرایه‌شناسی علمی است که باید آن را از طبقه‌بندی جانداران از سوی مردم عادی که بنیان علمی ندارند، بازشناخت. گرچه گاه اصطلاحات سامانه‌شناسی، آرایه‌شناسی و طبقه‌بندی علمی را به طور مترادف با هم به کار برده می‌شوند و ممکن است که برخی آن‌ها را باهم اشتباه گیرند ولی هر یک تعریف و مرز و محدودهٔ کاری مربوط به خود را دارند. آرایه‌شناسی به توصیف، شناخت، طبقه‌بندی و نام‌گذاری اندامگان‌ها (ارگانیسم‌ها) (چه موجود و چه منقرض) گفته می‌شود در حلی که طبقه‌بندی علمی تنها بر بخشی از این دامنه یعنی همان گذاردن اندامگان‌ها در گروه‌هایی که ارتباط بین آن‌ها را بنمایاند، می‌پردازد.

با توجه به این‌که ارتباط میان یک اندامگان با دیگر موجودات زنده را می‌توان بدون آن‌که اول چنان‌که باید و شاید مورد مطالعه و بررسی دقیق وریزبینانه قرار داده شود، فهمید، طبقه‌بندی علمی یاری بزرگی در ثبت و گزارش اطلاعات، هم به دیگر دانشمندان و هم به مردم عادی می‌رساند و در واقع گام آغازینی برای ادامهٔ بررسی‌های آرایه‌شناختی به شمار می‌رود. سامانه‌شناسی نیز هرچند در عمل کل حوزهٔ کاری «آرایه‌شناسی» را در بر می‌گیرد ولی هدف اصلیش پی بردن به چگونگی خویشی‌ها و نسبت‌های اندامگان‌ها در طول زمان است.

«طبقه‌بندی علمی» نوین ریشه در کارهای کارلوس لینه، که جانداران را بر طبق مشخصه‌های همسان جسمی گروه‌بندی می‌کرد، دارد. البته پس از وی، این گروه‌بندی‌ها برای سازگاری هر چه بیشتر با «اصل نسب مشترک» داروینی مورد بازبینی قرار گرفته‌اند.

حمایت از گالری برتر ایرانیان


لگوی وبلاگ



اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    کدام کمپانی خارجی محصولات بهتری را تولید میکند؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 572
  • کل نظرات : 15
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 5
  • آی پی امروز : 35
  • آی پی دیروز : 8
  • بازدید امروز : 54
  • باردید دیروز : 9
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 63
  • بازدید ماه : 96
  • بازدید سال : 3,519
  • بازدید کلی : 48,639