loading...
گالری برتر
کپی مطالب
کپی مطالب این سایت به دلیل نا رضایتی مدیر و نویسندگان از نظر شرعی حرام می باشد. اما در صورت برداشت و کپی مطالب با ذکر منبع یعنی(galerybartar.rozblog.com گالری برتر ایرانیان) کاملا حلال بوده و تمامی مسئولین راضی هستند
amirkia.kiyani بازدید : 43 چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393 نظرات (0)

www.ROZANEHONLINE.com

 

مصاحبه ای بود در شبكه سی ان بی سی با آقای وارن بافیت (Warren Buffett)، دومین مرد ثروتمند دنیا كه مبلغ 31 بیلیون دلار به موسسه خیریه بخشیده بود. در اینجا برخی از جلوه های جالب زندگی وی بیان شده که از نظر خواهید گذراند:

1. او اولین سهامش را در 11 سالگی خرید و هم اكنون از اینكه دیر شروع كرده ابراز پشیمانی می نماید!
2. او از درآمد مربوط به شغل توزیع روزنامه ها، یك مزرعه كوچك در سن 14 سالگی خرید.
3. او هنوز در همان خانه كوچك 3 اتاق خوابه واقع در مركز شهر اوماها زندگی می كند كه 50 سال قبل پس از ازدواج آنرا خرید. او می گوید هر آنچه كه نیازمند آن می باشد، درآن خانه وجود دارد. خانه اش فاقد هرگونه دیوار یا حصاری می باشد.
4. او همواره خودش اتومبیل شخصی خود را می راند و هیچ راننده یا محافظ شخصی ندارد.
5. او هرگز بوسیله جت شخصی سفر نمی كند هرچند كه مالك بزرگترین شركت جت شخصی دنیا می باشد.
6. شركت وی به نام بركشایر هات وی، مشتمل بر 63 شركت می باشد. او هرساله تنها یك نامه به مدیران اجرائی این شركتها می نویسد و اهداف آن سال را به ایشان ابلاغ می نماید.

amirkia.kiyani بازدید : 52 چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393 نظرات (0)

 

کیانی نام خانوادگی افراد زیر است:

  • مجید کیانی، نوازندهٔ سنتور
  • کنعان کیانی، بازیگر و دوبلور سیمای جمهوری اسلامی ایران
  • سید عبدلمجید کیانی، از استادان موسیقی ایرانی
  • لیندا کیانی، بازیگر ایرانی
  • سوفی کیانی، بازیگر ایرانی
  • حسین کیانی، کارگردان تئاتر
  • حسین کیانی، مترجم آثار دینی و فلسفی
  • داود کیانی، شاعر، نویسنده، پژوهشگر و فولکلورشناس اردبیلی
  • مهدی کیانی، بازیگر تئاتر و تلویزیون
  • مهدی کیانی(متولد،1365)، بازیکن فوتبال
  • مهدی کیانی(متولد،1357)، بازیکن فوتبال
  • ایمان کیانی، بازیکن فوتبال
  • پرویز کیانی، شناگر
  • محمد علی کیانی نژاد، نوازنده نی
  • عبدالرضا کیانی‌نژاد، مشهور به مازیار، خواننده پاپ ایرانی


amirkia.kiyani بازدید : 43 چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393 نظرات (0)

 

کیانیان دومین سلسله پادشاهی اساطیر ایرانی است. از این سلسله در منابعی مانند : اوستا کتاب مقدس زرتشتیان، داستانهایی که در سلسله ساسانیان رواج داشته  و کتاب‌های پهلوی کهن مانند بندهش، دینکرد، مینوی خرد و ... آمده است. برخی باستان شناسان و محققین معتقدند که چنین سلسله‌ای وجود داشته است و وجود آن بر پایه افسانه‌ها نبوده است، بر این اساس این سلسله زمانی در ایران حکمرانی می‌کرده است. برخی دیگر نیز پادشاهان این سلسله را معادل با پادشاهان مادها میدانند.

کیانیان در اوستا نام خانوادگی سلسله‌ای سلطنتی نیست، اما در عهد ادبیات میانهٔ ایرانی، در متن‌های پهلوی، افراد این خاندان پادشاهانی شمرده می‌شوند که بعد از پیشدادیان به فرمانروایی ایران رسیده‌اند.

در شاهنامه ی فردوسی نیز سلسلهٔ کیانیان بعد از پیشدادیان به حکمرانی می‌رسد و موسس این سلسله نیز بر پایه اطلاعات شاهنامه کی قباد است و با مرگ اسکندر پسر دارا نیز این سلسله منقرض می‌شود.


واژه‌شناسی

کیانیان (در اصل کَیان یا کَویان) جمع واژهٔ «کَی»، به معنای حکیم و دانشمند می‌باشد. این واژه در اوستا به شکل «کَوی» آمده‌است.

کَویان (کیانیان) در اوستا

کَوی‌ها و کَرپنان (karpan) در اوستا گروهی خاص از روحانیانِ دارای مذهب دیو یسنا هستند که با زرتشت دشمنی می‌کردند. اما از هشت تن نیز -که مردمانی نیک بودند و پیش از زرتشت زندگی می‌کردند- با لقب کَوی یاد شده است. اسامی این هشت تن از این قرار است:

کَوی‌کوات (Kavi Kavat)، به فارسی: کی قباد

کَوی‌ائی‌پی‌وُهو (Kavi Aipivohu) به فارسی : کی اپیوره

کَوی‌اوسَذَن (Kavi Usazn)، به فارسی: کی کاووس

کَوی‌اَرشن (Kavi Arshan) به فارسی:کی‌آرش

کَوی‌پیسینه (Kavi Pisinah) به فارسی:کی‌پشین

کَوی‌بیَّرشن (Kavi Byarshan)به فارسی : کی به آرش

کَوی‌سیّاوَرشَن (Kavi Syavarshan)، به فارسی:  کی سیاوش

کَوی‌هئوسرَوَه (Kavi Haosravah)، به فارسی: کی خسرو

از این افراد، کی‌قباد، کی‌کاووس و کی‌خسرو به پادشاهی رسیدند. دو تن دیگر نیز خارج از این گروه، در سلسلهٔ کیانیان، در زمان زرتشت می‌زیسته‌اند:

اَئوروت‌اَسپَ (Aurvataspa)، به فارسی: کی لهر اسپ و کَوی‌ویشتاسپَ (Kavi Vishataspa)، به فارسی: کی گشتاسپ. ترتیب و توالی پادشاهان ماد به وضوح نشانگر آن هستند که اینان همان کیانیان اوستا و کتب پهلوی و شاهنامه هستند که بیشتر تحت القاب مربوطه مهم خودشان معرفی شده اند. که ما نامها و یا القاب ایشان را جداگانه به ترتیب توالی تاریخی شان می آوریم تا مورد مقایسه قرار گیرند: پادشاهان ماد: دایائوکو (715-768 ق.م)، اوپیته یا اوپیس (؟685-715ق.م) [دارای چهار اولاد ذکور]، خشثریته (647- ؟ 685 ق.م)، فرائورت (625-647 ق.م)، کی آخسارو (585-625ق.م) و آستیاگ (؟555- 585ق.م). پادشاهان کیانی: کی قباد، کی اپیوه[دارای چهار اولاد ذکور]، کیکاوس (یعنی پادشاه سرزمین چشمه ها= کاشان)، فرود-سیاوش، کیخسرو و آژدهاک (که نامش با اژی دهاک بابلی= یعنی خدا- پادشاه ماروش بابلی یعنی مردوک مشتبه شده و از رده پادشاهان کیانی خارج شده است).

پادشاهان کیانی

   تندیس رستم در شهر راسمر در کنار پلکان هتل قدی مرامسر
تندیس اسفندیار در شهر رامسر در کنار پلکان هت لقدیم رامسر


سلسلهٔ کیانیان را به سه دوره می‌توان تقسیم نمود :


amirkia.kiyani بازدید : 48 چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393 نظرات (0)

غروب عظمت سلاطین کیانی سیستان

 

در مقالات این وبلاگ بارها یاد آور شده ام که در تاریخ تبانی پس از قرن نوزده، نام شاهان تاریخی با شاهان ساختگی عوض شده است. مثلا شاهان دو و نیم هزار سالة پیشدادیان و شاهان هفتصد و سی سالة کیانی که در ریگ بید و اوستا و در تمام شاهنامه ها و در زبان اغلب شعرای پارسی و در تمام لغتنامه ها و تواریخ دورة اسلامی از داستانها و تاریخ آنان یاد شده و دارای صدها اثر باستانی در کشور ما هستند، امروزه افسانه خوانده میشود و به جای آنها از هخامنشیان و کوشانیان و هفتالیان به عنوان شاهان باستانی آریانا و ایران بزرگ ، سخن ساز کرده و غوغا می کنند. هخامنشیانی که از آنها در هیچ متن باستانی پیش از قرن نوزده، نام برده نشده است.

 

جدا از اَوستای زرتشت و متون پهلوی و شاهنامه ها و منابع تاریخی دورة اسلامی ، اگر تنها کتاب طبقات ناصری / قرن هفتم هجری/ را با دقت بخوانیم بسیاری از حقایق تاریخی کشور و تاریخ کیانیان برای ما روشن خواهد شد.

 

در فصل 14این شاهکار تاریخی، از شاهان کیانی سیستان (نیمروز) و در فصل 17 از شاهان شنسبی غور و در فصل 18 از شاهان غوری تبار بامیان و طخارستان و در فصل 19 از غوریان غزنی و در فصل 20 و 21 از غلام شاهان ترک که از طرف ملوک غور در هند سلطنت می کردند، سخن گفته شده است.

 

نگارنده از مجامع علمی و وجدانهای آزاد بشری و از روشنفكرانِ هموطن و متعهد و دارای وجدان بیدار ملی، امید دارم كه بیش از این راضی نشوند سانسور حقایق و ستم بر تاریخ خدمت گذاران بشری و ملی ما دوام یابد و کشور ما از افسانه ها و اسطوره ها و تاریخ خود بیگانه بماند. جوانان روشن فكر ونخبگان فكری وعلمی وطن ما، كابوس ننگین وشرم آور ایجاد شده در ذهن مردم را بشكنند وكاخ فریب ودروغ درباریان قوم گرا را از بنیاد ویران سازند و برای شناخت و احیای فرهنگ و تاریخ وهویت پر بار خود بیندیشند.

 

اگرما خود، تاریخ وهویت خود را نشناسیم، دیگران برای ما هویت و تاریخ خواهند ساخت. جامعه یی که بیگانگان برایش تاریخ بنویسند، بیچاره و بدبخت است.

 

نویسندگان تاریخ تبانی در یک قرن اخیر آنقدر افسانه افسانه و داستانی داستانی کرده اند که امروزه در نظر بیشتر مردم ما سخن گفتن از کیانیان سخن گفتن از افسانه ها است. اگر کسی از کیانیان و از شاهنامه های آنان سخن به میان آورد، به کهنه پرستی و افسانه گویی متهم میشود. در حالی که کیانیان تاریخی و پر آوازه و نیاکان هنرمند و متمدن و مظلوم ما تا یکصد و پنجاه سال پیش از این در سیستان و لشکرگاه در همان جایگاه و شهرهای افسانه یی خود زندگی می کردند. و آخرین آنها که حکمرانیش تا حد یک حاکم محلی تنزل داده شد خان ملک سیستانی بود که در اوایل قرن نوزدهم میلادی در مقابل توقعات سرهنگ مکری حکمران نظامی سیستان مبنی بر محکومیت محمد رضاخان پردلی سر تعظیم فرود نیاورد .

 

سیستان هیچگاه به ویرانی و گمنامی کنونی آن نبوده است. مرکز سیستان شهر زرنگ و به گفتة اروپائی ها «درنگیانا» بوده است. به قول ملک الشعرای بهار: « این شهر در هجوم تیمور خراب شد و در فتنه‏هاى ازبك و هرج و مرج اواخر عهد صفویه و انقراض ملوك سیستان از عمران افتاد و امروز در محل آن شهر قریه كوچكى است معروف به «ناد على» (؟) و در جنب آن قریه، تلّ بزرگیست و بر فراز آن تل هنوز آثار خرابه‏هاى ارگ زرنگ بر پا و قلعه و با روى كهن آن برجاست.» [1]  

 

نویسنده تاریخ سیستان / حدود قرن چهارم هجری/ با ادبیات کهن و زیبای دری نوشته است: «علماء بزرگ خاستند از سیستان، اندر باب فقه و ادب و قراءت و تفسیر؛ چنانكه به حرمین (مکه و مدینه) و شام (سوریه) و عراقین (عراق و ایران کنونی) محتاج ایشان بودند و كتب ایشان خواندند و كنون میخوانند ... و به هیچ جاى مردم نباشد به نان و نمك و فراخ معیشت چون مردم سیستان؛ زآنچه عرصه شهر و سواد ایشان فراخ است و نعمت از هر لونى (رنگی) دارد و تا بودند آن دیدند كه بخوردند و بدادند و عادت كریم ایشان خود این بود و این بودست و همین باشد تا آنگاه كه جهان سپرى شود.» [2]

 

نویسندگان انگلیسی و ایرانی معاصر همه مُقر و متفق اند که شاهان و شهزادگان کیانی سیستان ( نیمروز) و هیلمند تا قرن هجده یعنی تا ظهور نادرقلی افشار و آمدن ابدالیان افغان، در سرزمین سیستان ( نیمروز) و هیلمند به طور موروثی فرمانروائی می کردند.

 

نگارنده عین آنچه را که این نویسندگان در نوشته ها و کتابهای خود نوشته اند در اینجا یاد آور شده و خودم از اظهار نظر پرهیز میکنم. دکتر پورداود گوید: «در روی مسکوکات ملوک کیانی یعنی امرائی که در عهد سلجوقیان و صفویان، حکومت سیستان میراثی آنان بوده و خانوادة خود را به پادشاهان کیانی داستانی (؟) منسوب می دانستند، نیمروز نقش شده است. در معجم البلدان در ماده کلمة سجستان مندرج است که کیکاوس زمین داور را خاص رستم قرار داد و در بُست (لشکرگاه. ک) خرابة طویلة اسب رستم موجود است. در شهر کرکویه در شمال زرنج آتشکده ای بر پا بوده که بخصوصه نزد زردشتیان محترم بوده و در نزد اهالی چنین شهرت داشته که رستم گنبدش را ساخته است.

amirkia.kiyani بازدید : 133 چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393 نظرات (0)

 

میرزا محمد علی خان صفاری ملقب به "امین دیوان"، بزرگتری نفئودال لاهیجانی که در سال ۱۲۷۶ه. ق (۱۸۶۰ م) حکومت لاهیجان را به دست گرفته‌بود.

وی از نوادگان خاندان کیانی و صفاری عمرولیث صفاری از بنیانگذاران سلسله صفاریان (۲۴۷ ه. ق تا ۳۹۳ ه. ق) بود.

املاک امین دیوان صفاری

گسترهٔ املاک امین دیوان از شمال به دریای خزر، از غرب به کناره‌های شرقی سپیدرود، از جنوب به کوههای البرز و از شرق به حدود لنگرود می‌رسید.

بیشترین مراکز تجاری شهر لاهیجان از قبیل حمام تاریخی گلشن تا کاروانسرای محمدعلیخانی که هم اکنون با این نام برقرار است به وی تعلق داشت.

وی همچنین در رشت نیز املاک زیادی داشت و خانه بزرگ وی در خمیران زاهدان رشت واقع شده‌بود.

نوادگان و بازماندگان

از بازماندگان خاندان امین دیوان، نوادگان صفاری از اصغر خان صفاری و همسرشان قدرت السلطنه صفاری در قید حیات و در شهر لاهیجان زندگی می‌کنند.


amirkia.kiyani بازدید : 248 چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393 نظرات (0)

 

سید نادرشاه كیانی، فرزند گوهرخان، فرزند شاه حسین، فرزند شاه عبدالهادی ازاولادة سید شاه صالح مشهور به ابدال است.گوهرخان درسال 1276 خورشیدی یعنی 111 سال قبل ازامروز درعصرحكمروایی امیرعبدالرحمن خان دركولاب مهاجرشد وسید نادرشاه درآنجا چشم به جهان گشود.اویكساله بود كه پدرش سید گوهرخان دارفانی راوداع گفت وبعد ازآن اوبابرادرش سید فریدون خان یكجا زنده گی میكرد. سید فریدون،جوان باهنروآگاه بود. اودرآن ایام رهبرمذهبی اسماعیلیان افغانستان بود.اودرسن سی وسه سالگی درسال 1287 خورشیدی وفات كرد.درآن ایام سید نادرشاه كیانی یازده سال داشت؛ بعد ازسید فریدون، سید تیموركه پسردوم سید گوهرخان بود ازجانب سلطان محمد شاه، آقاخان سوم به حیث رهبرمذهبی اسماعیلیان افغانستان انتخاب گردید. سید تیمورخان درعصرامیرحبیب الله خان فرزند امیرعبدالرحمن خان ازكولاب عـازم افغانستان گردید. اومـــدتی درینگـــی قلعه” جنگی قلاع ” وبهارك تالقان وخان آباد زنده گی كرد. بعد ازیكسال به امر و اجازة امیرحبیب الله خان به كابل آمد. بعد از دو سال به فرمان امیرحبیب الله خان به قند هارتبعید شد. بعد ازتبعید دوسال، به سفارش سلطان محمد شاه، آقاخان سوم به دولت افغانستان، دوباره وارد كابل گردید.سید نادرشاه طفل كنجكاووپراستعداد بود؛ بعد ازكسب تعلیمات مختصردینی وآموزش سواد شیوة خط آموزی، با پشتكاربه تحصیل دانش وشعرگویی پرداخت. او تاعمر28 سالگی درآواره گی وتبعید گذرانید وبعد از فوت سید تیمور خان به حیث رهبرمذهبی اسماعیلیان افغانستان مقررگردید. دوران زندگی اومصادف با بحرانهای سیاسی درافغانستان گذشته است.دوران آواره گی در عصرامیرعبدالرحمن خان، دوران تبعیدی امیرحبیب الله خان وامارت امان الله خان، حكومت كوتاه حبیب الله كلكانی مشهور به «بچه سقاؤ» دوران جنگ نادرخان با حبیب الله كلكانی دركابل وپكتیا و قندهار و دوران چهل ساله سلطنت محمد ظاهرشاه.اودرسال 1349 به عمر75 سالگی وفات كرد. آرامگاه اودرسرزمین اجدادی اش در درة كیان است. اوشاعرعارف ومرد دانشمند عصرخود بوده است. اوبادانشمندان عصرخود چون ملك الشعراء قاری عبدالله، عبدالرحمان لودین، صلاح الدین سلجوقی، عبدالحق بیتاب، استاد خلیل الله خلیلی، محمد ابراهیم صفا، شایق جمال، حبیب نوابی، خال محمد خسته وده هاتن ازدانشمندان ونویسندگان دولت هم صحبت وهم نشین بوده است وبه شعرا ودانشمندان واهل قلم صله ها وتحفه ها میداد. با وصفیكه او به حیث رهبرمذهبی اسماعیلیان وظیفة تنظیم امورمذهبی را به دوش داشت ودراوضاع نابه سامان عصرخود با انواع مشكلات سیاسی ومحلی رو به رو بود، با آن همه مصروفیت ها اوتوانست كه 56 عنوان كتاب درامورمذهبی، تاریخ، غزل و اشعارعرفانی را دردوران حیات خود تألیف کند كه عده یی ازآن ها در زمان خودش نیز به چاپ رسیده بود.

تاریخ غریب كه درسال 1317 هجری خورشیدی به چاپ رسیده، حاوی سرگذشت اعضای خانواده وشخص خود سید نادرشاه كیانی است كه ازحوادث سیاسی وتاریخ صد سال اخیر در افغانستان حكایت میكند ومعلومات دقیق رابرای مؤرخان و علاقه مندان تهیه دیده است

این هم یک نمونه یی از اشعار سید نادر شاه کیانی:

فقیر

فقیرم خرقه یی پشمینه دارم
ولی مهربتی درسـینه دارم
زپشم میش دارم خـرقه دربر
دلم باشد بـه نور حق، منور
كـف خاكم، نـگویم نورپاكم
زخـود آگه  فقـیر درد ناكم

amirkia.kiyani بازدید : 35 چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393 نظرات (0)

هوش موهبتی است که به طور ذاتی در برخی انسان‌ها وجود دارد و تنها باید آن را کشف و از آن به دقت استفاده کرد. البته برخی نیز هستند که با درس خواندن به مدارج بالای علمی دست می‌یابند.

 

 


بچه‌های زیادی در دنیا هستند که به طور ذاتی هوش بالایی دارند. این بچه‌ها توانایی آن را دارند تا هر درسی را بخوانند و در سنین پایین وارد دبیرستان یا دانشگاه شوند. در اینجا به باهوش‌ترین بچه‌های دنیا نگاهی داریم که شاید برخی از آن‌ها الان دیگر بچه نباشند اما دوران کودکی بسیار درخشانی دارند که نام آن‌ها را در رکوردهای این بخش جای می‌دهد.

 

  الیسا تن رابرتس

 

 

 

گروه سرگرمی روزنه

 

 

 

او در سال 2007 در لندن به دنیا آمد و هوش بسیار بالایی داشت به همین علت توانست در سال 2009 به جامعه جهانی باهوش‌ترین انسان‌ها یعنی "MENSA" بپیوندد. او علاقه خاصی به شمارش به زبان اسپانیایی داشت و همچنین خیلی زود نیز توانست درس های متفاوتی را یادبگیرد. او ای کیوی برابر با 156 دارد.

 

 

 

حمایت از گالری برتر ایرانیان


لگوی وبلاگ



اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    کدام کمپانی خارجی محصولات بهتری را تولید میکند؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 572
  • کل نظرات : 15
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 5
  • آی پی امروز : 36
  • آی پی دیروز : 8
  • بازدید امروز : 55
  • باردید دیروز : 9
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 64
  • بازدید ماه : 97
  • بازدید سال : 3,520
  • بازدید کلی : 48,640